Nappaa 10 000 euroa ja VIP-matka Ranskan EM-kisoihin


betsafe

Betsafe pelaa joulukuun kovilla panoksilla! Päivittäisten joulukalenterin tarjousten lisäksi Betsafe pistää jakoon koko alkutalven kovimmassa kampanjassaan hurjia palkintoja. Jaossa on viikoittain 10 000 euroa riihikuivaa käteisrahaa. Käteisraha on kierrätysvapaata rahaa, eikä se sillä minkäänlaisia ehtoja.

Lisäksi joulukuun lopussa arvotaan jokaisen fanin unelmamatka ensi kesän Ranskan EM-kisoihin. Paikan päällä voittaja näkee kaikki eurofutiksen kovimmat tähdet. Zlatan, Cristiano Ronaldo ja Andres Iniesta ovat paikalla – oletko sinä? Matkapaketti sisältää kaiken, mitä futisfani voi matkaltaan toivoa. Matkaan voittaja saa ottaa haluamansa matkaseuralaisen, joten matkaseurakin on takuulla parasta mahdollista!

Joka viikko yksi onnekas pelaaja voittaa itselleen 10 000 euroa, jonka avulla voittaja voi järjestää itselleen ja läheisilleen kaikkien aikojen joulun.

Miten voin voittaa?

Voitot eivät tule yhtä helpolla kuin Manulle illallinen, mutta osallistuminen on helppoa! Osallistu joka viikko kampanjaan Betsafen sivuilla ja pääset taistelemaan viikoittain hurjasta 10 000 euron voittopotista.

Osallistumisen jälkeen sinun tulee lyödä vähintään 25€ euron veto jostakin urheilulajista maanantain ja sunnuntain välisenä aikana. Tämän jälkeen olet automaattisesti mukana molemmissa arvonnoissa. Voit osallistua arvontaan vain kerran viikossa.

Voit kerätä kampanja-aikana yhteensä 4 lippua joulukuun lopussa järjestettävään arvontaan, jossa on jaossa mahtava VIP-matka Ranskan EM-kisoihin!

Viikkoarvonnat järjestetään maanantaisin ja voittajille ilmoitetaan voitosta vielä henkilökohtaisesti sekä Betsafen sivuilla.

Osallistumalla kampanjaan joka viikko, nostat omia voittomahdollisuuksiasi moninkertaiseksi. Neljä arpalippua joulukuun pääarvontaan on enemmän kuin yksi lippu – eikö totta?

Muista riskitön Live-veto

Haluamme myös muistuttaa Betsafen riskittömästä Live-vedosta, jonka saat halutessasi jokaiseen Manchester Cityn Valioliiga-otteluun. Lyö 25€ veto jostain Manchester Cityn Valioliiga-ottelusta minimikertoimella 1,50, ja saat kaupan päälle 10€ riskittömän Live-vedon Cityzensin otteluun.

Betsafe on ”In it to win it”, oletko sinä?

Osallistu


Joni