Lyö vetoa jääkiekosta – voita 10 000 euron jackpot


nordicbet jackpot

Kiekkokausi käy kuumana, kun kaikki maailman kovimmat kiekkosarjat pyörivät täysillä kierroksilla. Suomen Nuoret Leijonat tekivät uroteon MM-kotikisoissa, voittamalla huippujännittävän finaalin jälkeen Venäjän maalein 4-3. Jos oli nuorten maailmanmestaruus suomalaisille jackpot, niin sitä on myös NordicBetin kilpailu, jossa on jaossa 10 000 euron jättipotti. Seuraavan kuuden viikon ajan sinunkin elämä tulee olemaan silkkaa jättipottia!

NordicBetin kilpailu sisältää 3 kahden viikon kampanjaa ja kolme 10 000€ jättipottia! Osallistu kilpailuun ja lyö sen jälkeen seitsemän 1X2-kohteen yhdistelmäveto ottelun voittajista, haluamastasi jääkiekkoliigasta. Liigoista mukana ovat NHL, KHL, AHL, SHL ja SM-liiga. Lyömällä 2 euron ja 7 kohteen yhdistelmävedon kampanjan aikana olet mukana kilpailussa!

Mikäli vetosi voittaa, saat osuuden muhkeasta 10 000 euron voittopotista, joka jaetaan kaikkien voittaneiden pelaajien kesken. Mikäli yksikään kilpailija ei voita ensimmäisessä kilpailussa jättipottia, siirtyy se jaettavaksi seuraavaan kilpailuun. Kolmannessa kampanjassa jättipotin suuruus voi olla siis jopa 30 000 euroa.

Jokaisessa kampanjassa on lisäksi tarjolla 10 000 euron superjättipotti tavallisen jättipotin päälle. Superjättipotti aktivoituu, mikäli vaatimukset täyttäviä voittajavetoja on vain yksi, veto on lyöty vähintään 5€ panoksella sekä vedon kokonaiskerroin on vähintään 100.

Osallistut kilpailuun näin

Liity kampanjaan 18.1 – 29.2.2016 välisenä aikana napsauttamalla ”Osallistu” -painiketta kampanjasivulla. Lyö tämän jälkeen seitsemän 1X2-kohteen yhdistelmäveto yllä mainittuihin jääkiekkoliigoihin vähintään 2€ panoksella ja olet mukana taistelemassa 10  000 euron jättipotista! Mikäli superjättipotin houkutukset vievät sinut mennessään, niin muista lyödä vetosi 5 euron panoksella ja minimikertoimella 100.

Kilpailuja on kolme: 18.–31.1., 1.–14.2. ja 15.–29.2.2016. Jos haluat taistella jokaisesta jättipotista, muista lyödä ehdot täyttävä veto jokaisen kampanjan aikana.

Muista samalla liittyä NordicBetin Kiekkoklubiin, josta saat parhaat vedonlyöntitarjoukset suosikkilajisi ja -joukkueesi otteluihin!

Osallistu


Joni