Lyö vetoa CHL:stä – nappaa ilmaisveto


lyö chl-veto nappaa ilmaisveto

Eurooppalaisessa jääkiekkoilussa eletään uuden vuosikymmenen aikaa. Jääkiekon eurooppalainen mestarien liiga käynnistyi viime kaudella, ja tällä kaudella turnauksen joukkuemäärää on kasvatettu entisestään. Nyt turnaus on edennyt jo välierävaiheeseen, ja turnauksessa on edelleen mukana peräti kaksi suomalaisjoukkuetta.

Välierien ensimmäiset osaottelut on jo pelattu. Turnauksen yksi suurimmista mestarisuosikeista Frölunda kaatoi sveitsiläisen Davosin tylyin 5-0 lukemin, joka tuntuu jo ratkaisevan suurelta erolta ruotsalaisjoukkueen eduksi. Toisessa välieräparissa kohtaavat suomalaisseurat Kärpät ja Lukko, joiden taistelu finaalipaikasta tulee olemaan huomattavasti kuumempi. Kärpät otti etulyöntiaseman avausottelussa, voitettuaan raumalaiset niukasti 3-2.

NordicBet rakastaa jääkiekkoa – oli kyse sitten CHL:stä tai kotimaisesta Suomi-sarjasta. Sivusto juhlistaa tätä ilosanomaa tarjoamalla 10€ ilmaisvedon jääkiekkoon, kun lyöt CHL-ottelusta vetoa vähintään 10 eurolla. NordicBet on myös CHL:n virallinen yhteistyökumppani, joka tietää markkinoiden kattavinta pelivalikoimaa huippujännittäviin CHL-otteluihin!

Voit seurata suoria CHL-lähetyksiä NordicBetin sivuilla. Samalla voit hakea lisäjännitystä kattavan Live-vedonlyönnin avulla, joka on käynnissä jokaisen ottelun loppuun saakka.

Näin saat ilmaisvedon

Saat ilmaisvedon käyttöösi helposti. Lyö vetoa mistä tahansa CHL-ottelusta 8.1.-19.1. 2016 välisenä aikana vähintään 10€ panoksella. Lyötyäsi vedon, saat pelitilillesi heti 10€ ilmaisvedon. Muista kuitenkin ensin osallistua kampanjaan NordicBetin kampanjasivulla!

Ilmaisvedon voit käyttää mihin tahansa jääkiekko-otteluun. Ilmaisveto tulee käyttää 7 päivän kuluessa, tai sen voimassaolo raukeaa.

Uusille asiakkaille 50 euron arvosta ilmaisvetoja

nordicbet_big

NordicBet haluaa avustaa pelaajiensa alkutaivalta sivustolla. NordicBetin Suomessa asuvana uutena asiakkaana saat peräti kolme ilmaisvetoa, joiden yhteisarvo on 50 euroa.

Luo pelitili ja lunasta talletusbonus. Tämän jälkeen lyö vähintään kolme vetoa, joiden yhteisarvo on yhteensä 100 euroa. Ei ole väliä miten kolme ensimmäistä vetoasi sujuvat, sillä saat puolet summasta takaisin ilmaisvetoina joka tapauksessa!

  1. Nappaa ensimmäinen 10 euron ilmaisveto näin: Avaa pelitili, talleta vähintään 20 euroa ja lyö 5 euron veto, niin saat 10 euron ilmaisvedon
  2. Nappaa 20 euron ilmaisveto näin: Lyö vetoa yhteensä 50 eurolla, niin saat 20 euron ilmaisen mobiilivedon
  3. Kahden ilmaisvedon jälkeen voit saada viimeisen 20 euron ilmaisvedon: Lyö vetoa 50 eurolla, jolloin olet lyönyt yhteensä vetoa 100 eurolla, niin saat 20 euron ilmaisvedon

Mahtavan ensitalletusbonuksen ohella saat siis yhteensä 50 euron arvosta ilmaisvetoja, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla! Lunasta ilmaisvedot jo tänään, ja saat roppakaupalla lisäjännitystä talvi-iltoihin.

Lunasta vedot


Joni