Lyö ilmainen liveveto Mestarien liigaan


nappaa ilmainen liveveto nordicbetilta

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat tällä viikolla neljällä otteluparilla. UCL-ottelut tarjoavat paljon betsattavaa vedonlyönnin ystäville, ja etenkin livevedot tuovat pelitapahtumiin huomattavaa lisäjännitystä. NordicBet rakastaa jalkapalloa ja Mestarien liigaa, jonka kunniaksi yhtiö tarjoaakin asiakkailleen ilmaisen livevedon tämän viikon Mestarien liigaan!

Tiistaina Ylen TV-ottelussa kohtaavat lontoolaisjoukkue Arsenal ja espanjalaisjätti FC Barcelona. Barcelona on ollut tällä kaudella jopa viime kautta kovemmassa lennossa, eikä katalonialaisjoukkueelle näytä löytyvän haastajaa tällä kaudella. Kykeneekö ailahtelevan kauden pelannut Arsenal haastamaan Barcelonan tähtimiehistön?

Italiassa nähdään myös huippumielenkiintoinen ottelu, kun Juventus ja Bayern taistelevat jatkopaikasta. Ensimmäisessä osaottelussa haetaan vielä asetelmia ratkaisevaan toiseen osaotteluun, mutta etenkin Juventukselle olisi tärkeää napata avausosasta voitto. Bayern on ollut ylivoimainen Saksan Bundesliigassa, mutta pystyykö Italian jättiläinen horjuttamaan tiiviillä puolustuspelillään Die Bayernia?

Keskiviikkona tulessa ovat Manchester City ja Atletico Madrid, jotka ovat turnauksen potentiaalisia mustia hevosia. City matkustaa Ukrainaan Kiovan Dynamon vieraaksi ja Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid haastaa vieraskentällä PSV Eindhovenin. Mitkä joukkueet juhlivat tällä viikolla?

Nappaa ilmaisveto NordicBetilta

4 otteluparia ja 8 joukkuetta tarjoavat paljon betsattavaa tälle viikolle. Lyömällä vetoa mistä tahansa Mestarien liigan tämän viikon ottelusta, saat 10 euron livevedon kaupan päälle! Lyö 10 euron veto ennen ottelun alkamista ja pelitilillesi hyvitetään 10 euron liveveto. Voit lunastaa ilmaisvedon Mestarien liigan jokaisella peliviikolla.

Ilmaisvedolla ansaitut voitot tulee kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1,50 ennen kuin kotiutus on mahdollinen. Tämän jälkeen voit kotiuttaa voittosi pankkitilillesi niin halutessasi.

Nauti Mestarien liigan jännityksestä ja nappaa ilmainen liveveto jo tänään!

Pelaamaan


Joni