Liiga-kausi alkaa, nappaa 20€ ilmaisveto


nordicbet_small

Kotimaisen jääkiekon mestaruussarja Liiga pyörähtää käyntiin perjantaina seitsemän ottelun kierroksella. Liigassa nähdään tällä kaudella ennätykselliset 15 joukkuetta, kun Kouvolan KooKoo nousi tälle kaudelle korkeimmalle sarjatasolle. KooKoo avaa kautensa haastavassa vierasluolassa, kun se matkustaa Saimaan Pallon vieraaksi.

KooKoo pyrkii välttämään sarjan jumbotilan, mutta Oulun Kärpillä tavoitteet ovat hivenen erilaiset. Kärpät tavoittelee dynastialleen jatkoa, sillä sarjan pohjoisin joukkue on vienyt kahtena edelliskautena himoitun mestaruuspystin Ouluun. Lauri Marjamäki valmentaa viimeistä kauttaan oululaisten peräsimessä, joten nälkää riittää takuulla tälläkin kaudella.

Nordicbet on jälleen vahvasti mukana tulevalla Liiga-kaudella. Avausviikkojen kunniaksi Nordicbet jakaa asiakkailleen kolmena ensimmäisenä viikkona 20€ ilmaisvetoja, kun pelaaja on pelannut Liigaa vähintään 10€ arvolla. Ilmaisvedot voit käyttää haluamaasi lätkäotteluun, sarjatasosta riippumatta. Oli kyseessä Liiga-ottelu tai 2. divarin ottelu, Nordicbet rakastaa jääkiekkoa!

Kuinka saan 20€ ilmaisvedon?

  • Lyö vetoa mistä tahansa Liiga-matsista 7.–26. syyskuuta välisenä aikana.
  • Sinun tulee lyödä vetoa Liigan otteluista vähintään 10€ panoksella. Vetosi voi olla yksittäis- tai yhdistelmäveto, kunhan vähintään yksi kupongilla olevista otteluista on Liigasta.
  • Saat yhden 20€ ilmaisvedon jokaisena kampanja-viikkona, joten yhteensä voit kerätä 60€ arvosta ilmaisvetoja!
  • Ilmaisveto lisätään tilillesi välittömästi, kun olet lyönyt 10€ vedon Liiga-ottelusta.

Et vielä asiakas? Ei hätää!

Mikäli et ole vielä Nordicbetin asiakas, nyt on oiva aika liittyä! Nordicbet tarjoaa jääkiekon ystäville läpi kauden upeita lätkäaiheisia tarjouksia. Sinun tulee vain liittyä Nordicbetin Kiekkoklubiin, joka jakaa hienoja vedonlyöntitarjouksia juuri sinun suosikkijoukkueen otteluihin. Nordicbetin Kiekkokolubi on jokaisen lätkäfanin ykköspaikka.

Uutena asiakkaana saat lisäksi ruhtinaallisen 200€ talletusbonuksen, jolla tulevaan Liiga-kauteen lähteminen sujuu rahakkaissa merkeissä!

Liity Nordicbetille ja nappaa ilmaisvedot täältä!


Joni