Lähde Esa Tikkasen kanssa unelmien NHL-matkalle


unibet_small

Maailman suurin ja kaunein jääkiekkosarja NHL on lähtenyt käyntiin huikaisevalla tavalla. Avauskierroksilla on nähty yllättäviä tuloksia, upeita maaleja ja hurjia taklauksia. Kanadassa jääkiekko on kovempi juttu, kuin missään muualla, ja se näkyy myös Toronto Maple Leafsin otteluissa.

Toronto on jääkiekkohullua kansaa, ja sijaitseepa kaupungissa myös legendaarinen Hockey Hall of Fame. Jokaisen jääkiekkofanin tulisi saada mahdollisuus käydä Maple Leafsin kotiotteluissa sekä NHL:n kuuluisuuksien galleriassa Hall of Famessa. Budjettikysymys on monesti ratkaisevin tekijä, mutta onneksi Unibet jakaa kampanjassaan unohtumattomia NHL-matkoja Torontoon!

Kaikkien aikojen NHL-matka järjestetään 26.11. – 2.12.2015. Matkan isäntänä toimii itseoikeutetusti Esa ”Tiki” Tikkanen, jolta eivät lopu NHL-maailman tarinat kesken. Unibetin sivuille ilmestyy viikoittain uusi osa Tikin dokumenttisarjasta, jossa mies kertaa NHL-uransa parhaita ja pahimpia hetkiä.

Miten pääsen mukaan matkalle?

Pääset mukaan Unibetin arvontoihin rekisteröitymällä mukaan kampanjaan Unibetin sivuilla. Tämän jälkeen sinun tulee lyödä vetoa vähintään 5 eurolla joko NHL- tai liigakohteista. Saat yhdestä 5 euron vedosta yhden lipun viikoittaiseen arvontaan. Lippujen määrää ei ole rajattu, joten voit halutessasi kerätä lippuja useammankin per viikko. Samalla nostat voittosi mahdollisuutta huomattavalla tavalla!

Kampanjaan täytyy rekisteröityä ainoastaan kertaalleen, jonka jälkeen olet mukana arvonnoissa kampanjan loppuun asti.

Mitä pakettiin sisältyy?

NHL-matkaan sisältyy meno-paluulennot, majoitukset, käynti Hall of Famessa, sekä liput Maple Leafs – Capitals & Maple Leafs – Oilers otteluihin! Jokainen viikko arvotaan yksi matkapaketti, joten voit osallistua arvontoihin halutessasi vaikka joka viikko.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä huikeassa seurassa unohtumattomalle NHL-matkalle, joten arvonta on jokaiselle jääkiekon ystävälle suorastaan velvollisuus!

Mikäli Esa Tikkasen isännöimä NHL-matka kiinnostaa, voit osallistua kampanjaan Unibetin sivuilla.


Joni