Kymmeniä ilmaiskierroksia tällä viikolla


Hanki päivittäin ilmaiskierroksia Betsafelta ja ComeOnilta.

Betsafen ilmaispyöräytyksetfruit_shop.jpg

12.3 -10 kierrosta Starburstiin

13.3 – 5 kierrosta Fruit Shopiin

14.3 – 5 kierrosta Gonzo’s Questiin

ComeOnin ilmaispyöräytykset

Nopeat syövät hitaat! – Ole 100 ensimmäisen sisäänkirjautuneen ja netent-bloodsuckers.jpgBloodsuckers-pelin avanneen pelaajan joukossa alla määriteltyinä aikoina ja ilmaispyöräytykset ovat sinun.

Jos onnistut olemaan ensimmäisten joukossa, 7 ilmaispyöräytystä ilmestyvät automaattisesti pelitilillesi.

Ilmaispyöräytyksiä jaetaan siis sadalle ensimmäiselle näinä kellonaikoina tiistain 12. maaliskuuta ja maanantain 18. maaliskuuta välisenä aikana:

7 ilmaispyörätystä klo 18:00 CET (klo 19:00 Suomen aikaa)
7 ilmaispyörätystä klo 18:30 CET (klo 19:30 Suomen aikaa)
7 ilmaispyörätystä klo 19:00 CET (klo 20:00 Suomen aikaa)

  • Huomaa, että osallistuaksesi sinun tulee kirjautua sisään ja avata peli uudelleen aina yllä mainittuina aikoina. Yksi kerta ei riitä, jos haluat osallistua useammin kuin kerran.

  • Maksimissaan 21 ilmaispyöräytystä per asiakas per päivä.

  • Ilmaispyöräytykset ovat tarjolla vain jo rekisteröityneille tai uuden pelitilin Suomesta avaaville uusille pelaajille.

  • Ilmaispyöräytykset ovat voimassa 25. maaliskuuta klo 23:59 CET asti.

Betsafelle —->

ComeOnille —->

comeon-468x60-jackhammer.gif


Voittajat.eu