Ice hockey forever – lähde unohtumattomalle NHL-matkalle


Unibet

Unibetin Ice hockey forever tour on siirtynyt jo neljännelle kilpailuviikolle. Viime viikolla voittajaksi arvottiin Joni L Keravalta, joka voitti itselleen mahtavan NHL-matkan Torontoon.

Matkaisäntänä toimii itseoikeutetusti viisinkertainen Stanley Cup -voittaja, Esa ”Tiki” Tikkanen. Tikkanen kertoo Unibetin sivuilla julkaistavassa lyhytdokumenttisarjassa NHL-uransa huippuhetket ja pohjanoteeraukset, jotka nostavat NHL-kuumetta entisestään! Mikäli haluat lähteä nauttimaan Tikkasen mahtavasta matkaseurasta Torontoon, nyt on viimeinen hetki tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen kiinni!

Miten voin voittaa unelmien NHL-matkan?

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee ensin rekisteröityä kampanjaan Unibetin sivuilla. Tämän jälkeen tehtäväsi on lyödä 5 euron veto joko Liigasta tai NHL:stä, ja olet mukana arvonnassa.

Kilpailuun tarvitsee rekisteröityä ainoastaan kertaalleen, joten mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin – sinun tulee lyödä vain 5 euron veto viimeisellä kilpailuviikolla!

Neljäs ja viimeinen kilpailuviikko voimassa 23.10. – 29.10.2015 klo 23:59

Mitä palkinto sisältää?

Kilpailu on tiukkaa, mutta niin on myös palkinto! Kahden hengen matkapaketti sisältää kaiken, mitä voit NHL-matkalta toivoa. Matkalla pääset seuraamaan kahta Toronto Maple Leafsin NHL-ottelua, joissa toisessa pääset näkemään NHL:n kuumimman tulokaspelaajan Connor McDavidin tositoimissa.

Eikä Torontossa voi tietenkään käydä ilman vierailua legendaarisessa Hockey Hall of Famessa, jossa pääset ihastelemaan NHL:n kuuluisimpia legendoja. Yösi vietät Unibetin tyyliin 5 tähden hotellissa Toronton keskustassa, ja matkan vapaapäivinä ohjelmaan kuuluu ainakin Niagara Falls!

Sinulla on aikaa osallistua kilpailuun torstaihin 29.10 mennessä. Nyt on siis aika laittaa all in, ja lähteä jännittämään unohtumattoman NHL-matkan kohtaloa.

Osallistu arvontaan Unibetin sivuilla ->

 


Joni