Hae lätkälahjasi joka viikko Betssonilta


Lätkäkausi on kuumimmillaan niin Liigassa, NHL:ssä ja KHL:ssäkin. Senpä vuoksi Betsson pistää jakoon maaliskuusta kesäkuuhun uskomattomia lätkälahjoja. Lyö vetoa Betssonilla, niin voit saada yllätyslahjan joka viikko!

betsson lätkälahjat

Napsi lätkälahjoja joka viikko Betssonilla

Betsson tarjoilee lisäjännitystä Liiga –jäille lätkälahjoilla! Voit voittaa matkalahjakortteja, käteistä, riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja joka maanantai. Hyppää siis Betssonin kelkkaan ja lyö vetoa 40 eurolla viikossa, niin saat satunnaispalkinnoin joka viikko kesäkuuhun saakka.

Miten osallistua?

Pääset napsimaan oman lätkälahjasi joka maanantai liittymällä mukaan. Paina Osallistu –nappia Betssonin kampanjan sivuilta. Ollaksesi mukana joka viikolla, sinun täytyy ilmottautua kampanjaan vain kerran mukaan kampanja-aikana.

Lyö vähintään 40 eurolla viikon aikana Betssonin vedonlyönnissä maanantaista 00.00 CET aina sunnuntain 23.59 CET. Näin saat yhden Betssonin lätkälahjoista.

Voit hakea yllätyspalkintosi katsomalla Betssonin sivustoviestisi seuraavana maanantai-iltana, niin näet palkintosi.

Lyö vetoa 40 eurolla seuraavina ajankohtina:

  1. maaliskuuta – 12. maaliskuuta saadaksesi lahjan 13. maaliskuuta.
  2. maaliskuuta – 19. maaliskuuta saadaksesi lahjan 20. maaliskuuta.
  3. maaliskuuta – 26. maaliskuuta saadaksesi lahjan 27. maaliskuuta.
  4. maaliskuuta- 2. huhtikuuta saadaksesi lahjan 3. huhtikuuta.

Palkinnot Betssonin lätkälahja –kampanjassa

Betsson jakaa joka viikko yhen 1000 euron arvoisen matkalahjakortin, 500 euron käteispalkinnon neljälle pelaajalle, riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja jopa 1000 euroon asti. Ilmaisvedot ovat arvoltaan 1000 euroa, 100 euroa, 20 euroa ja 10 euroa. Riskittömät vedot ovat arvoltaan 100 euroa, 20 euroa, 10 euroa ja 3 euroa, ja ne ovat pelattavissa jääkiekkokohteisiin.

betsson matkalahjakortti

1000 euron arvoiset matkalahjakortit maksetaan sähköisinä lahjakortteina. Voittajat saavat tehdä omat matkanjärjestelynsä ottamalla yhteyttä lahjakortin mukaiseen matkanjärjestäjään. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta. Matkanjärjestäjien omat lahjakortteja koskevat säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Joka viikko neljä onnekasta asiakasta voittaa 500 euron käteispalkinnon. Käteispalkinnot maksetaan voittajien Betssonin tileille oikeassa rahassa ilman kierrätysvaatimuksia.

Eri arvoisia riskittömiä vetoja jaetaan myöskin kampanjan aikana. Riskittömien vetojen arvot ovat seuraavat: 100 euroa, 20 euroa, 10 euroa ja 3 euroa. Riskittömät vedot ovat käytettävissä vain jääkiekkokohteisiin. Riskittömät vedot aktivoidaan ruksimalla veikkauskupongin sininen ruutu, ennen kuin veto vahvistetaan. Riskitön veto on käytettävissä ennakko- tai livevetona työpöytä- tai mobiililaitteella. Veto täytyy käyttää kokonaisuudessaan yhdellä vetokupongilla. Summaa ei voi jakaa useammalle kupongille ja panoksen tulee olla saman suuruinen kuin riskittömän vedon arvo. Järjestelmävetoja ei hyväksytä. Tehdessäsi riskittömän vedon on pelitilillä oltava tarpeeksi rahaa kattamaan vedon panos. Jos lyöt vetoa oikealla rahalla ja vetosi häviää, sata rahasi heti takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Jos veto tehdään bonusrahalla, bonuksen alkuperäinen kierrätysvaatimus pysyy voimassa. Jos riskitön vetosi voittaa, saat koko summan tilillesi. Nettovoitot maksetaan bonuksena.

Eri arvoisia ilmaisvetoja jaetaan lahjoina kampanjan aikana. Ilmaisvetojen arvot ovat 1000 euroa, 100 euroa, 20 euroa ja 10 euroa. Ilmaisvedot ovat käytettävissä vain lätkäkohteisiin. Ilmaisvedot aktivoidaan ruksimalla vetokupongin sininen ruutu ennen vedon vahvistamista. Ilmaisveto on käytettävissä ennakko- tai livevetona millä tahansa laitteella ja se täytyy käyttää kokonaisuudessaan yhdellä vetokupongilla. Summaa ei voi jakaa useammalle kupongille. Ilmaisvedon nettovoitot (voitot miinus panos) maksetaan bonusrahana ja ne täytyy kierrättää yhden kerran vähintään 1,50 kertoimella.

Tervetulotarjous Betssonilla

Betsson tarjoilee uusille vedonlyöjilleen jopa 75 euron ilmaisvedot ensimmäisellä talletuksella!

Saadakseen ilmaisvetonsa, pelaajan on luotava pelitili ja tehtävä talletus. Tämän jälkeen hänen on käytettävä vähintään 10 euroa vedonlyöntiin minimikertoimella 1,50. Näin hän saa ensimmäisen 25 euron ilmaisvetonsa.

Seuraava vedonlyöntibonus vapautuu, kun pelaaja käyttää vähintään 25 euroa vedonlyöntiin minimikertoimella 1,50. Näin hän saa toisen 25 euron ilmaisvetonsa lunastettua.

Kohta ollaan jo maalissa! Kun pelaaja käyttäää vähintään 25 euroa vedonlyöntiin minimikertoimella 1,50, hän saa 25 euron ilmaisen mobiilivedon.

 


Voittajat.eu