Hae joululahjasi joka maanantai


betsson_big

Joulukuu on pyörähtänyt jo vauhdikkaasti käyntiin. Jouluaattoon on kuitenkin vielä sen verran paljon aikaa, että joululahjoja odottaville suomalaisille odotus on turhan pitkä. Onneksi Betsson jakaa joka maanantai aina jouluaattoon asti joululahjoja innokkaille vedonlyöjille! Osallistumalla kampanjaan, saat viikoittain pelitilillesi henkilökohtaisen tarjouksen. Sinun tarvitsee osalllistua kampanjaan ainoastaan kertaalleen.

Pelaamalla 30€ vedonlyöntiin viikon aikana, saat joka maanantai uuden tarjouksen pelitilillesi. Ensimmäinen joululahjasi odottaa pelitililläsi maanantaina 7.12, kun lyöt vetoa tämän viikon aikana 30 eurolla.

Viikoittainen lahjasi riippuu täysin arpaonnestasi, sillä lahjat arvotaan pelaajien kesken sattumanvaraisesti.

Jaossa huikeita lahjoja

Betsson jakaa joulukuun ajan avokätisiä lahjoja. Jaossa on mm. Ilmaisvetoja, joiden arvo on 5-1000 euroa. Lisäksi tarjolla on riskittömiä vetoja, joiden arvo on 100, 50 ja 10€. Ilmaisvedon nettovoitot tulee kierrättää ainoastaan yhden kerran vähintään kertoimella 1,50 ennen kotiutusta.

Ilmaisvetojen ohella jaossa on huima 5000€ käteispotti, jonka avulla voit viettää keskimääräistä railakkaamman jouluaaton! Käteispotti on täysin kierrätysvapaata rahaa, joten se on kotiutettavissa heti voiton jälkeen.

Kampanjan itseoikeutettuna pääpalkintoja on upea VIP-matka Valioliiga-otteluun Liverpool – Manchester United. Kyseessä on yksi Englannin perinteikkäimmistä derby-otteluista, joissa on nähty jo vuosikymmenten ajan todella kuumia otteita. Pääpalkinnon voittaja pääsee katsomaan tätä huippukiehtovaa ottelua paikan päälle Liverpoolin Anfield Roadille!

Pääpalkinto sisältää kaiken, mitä voit jalkapallomatkalta toivoa. Jaossa on yhteensä peräti 10 VIP-pakettia. Kukin paketti kattaa lentoliput, hotellin sekä liput Liverpool – Manchester United -otteluun. Matkaan voit ottaa vaikka parhaan ystäväsi, sillä VIP-paketti on kahdelle hengelle!

Lähde mukaan kampanjaan ja nappaa itsellesi kaikkien aikojen joululahja!


Joni