Gutsin lokakuu: Ilmaiskierroksia ja uusia pelejä


Koko syyskuun kestänyt Jurassic Park -kampanja vie yhden onnekkaan pelaajan viiden tähden lomakohteeseen Havaijille.

Nyt on kuitenkin aika katsoa lokakuun tulevat promootiot. Tarjolla on ilmaiskierroksia, Net Entin uusi South Park -pelijulkaisu ja Halloween-kalenteri.

Gutsin uudet asiakkaat

Uudet pelaajat saavat mahtavan bonuspaketin: 15 ilmaiskierrosta ilman talletusta Twin Spin -peliin, talletusbonuksen kolmella ensimmäisellä talletuksella ja niiden yhteydessä 100 ilmaiskierrosta Starburst-videoslottiin. Kaikki ilmaiskierrokset ovat kierrätysvapaita!

Talletus Bonus Bonuskoodi

1. 100% 100€ asti + 50 ilmaiskierrosta GUTSW1

2. 50% 100€ asti GUTSW2

3. 50% 100€ asti + 50 ilmaiskierrosta GUTSW3

Ilmaiskierrokset lisätään aina talletusta seuraavana päivänä klo 12:00. Ilman talletusta saatavat 15 kierrosta saa myös seuraavana päivänä.

Lokakuun ilmaiskierrokset

Gutsin kierrätysvapaat ilmaiskierrokset ovat sivuston suosituinta tavaraa, ja miksipä eivät olisi. Mikään ei ole parempaa, kuin päästä pelaamaan ilmaiseksi, ja saamaan ilmaisvoitot suoraan käteisenä! Kannattaa kuitenkin pelata säännöllisesti, sillä pelkästään ilmaisbonuksia havittelevat pelaajat eivät tulevaisuudessa tule saamaan niitä.

1.10: Ilmaiskierroksia Net Entin Big Bang -slottiin

8.10: Talleta ja saa sen mukaisesti ilmaiskierroksia! 100€ talletuksella saa 100 ilmaispyöräytystä Piggy Riches -peliin.

13.10: Ilmaiskierroksia Hall of Gods -peliin.netent-hallofgods-wild.jpg

23.10: Net Entin uusi peli, South Park Reel Chaos julkaistaan. Ainakin aktiivisille pelaajille on luvassa ilmaiskierroksia ja reload-bonuksia.

HALLOWEEN: Koko viikon kestävä bonuskalenteri.

Siirry Gutsille ——–>


Voittajat.eu