Gutsilla Wild Chase pelissä kaahaillaan – jaossa upeat palkinnot!


Gutsilla on nyt hurjia uutisia tiedossa niin pelijulkaisujen puolella kuin palkintojenkin saralla. Quickspinin loistotuote Wild Chase-peliuutuus on rantautunut Gutsille ja nyt kaahaillaan kuin jännityselokuvassa, mukanaan operaatiota avittavat voittokertoimet sekä sticky spins -ominaisuudet! Oletko sinä ikinä kokenut hurjaa takaa-ajoa? Nyt pääset kokeilemaan tätä uudessa pelissä ”Wild and Chase”, uudessa pelissä, jossa menoa ja hurjastelua ei tule uupumaan. Saaliina on tietenkin upeat palkinnot Macbookista Louis Vuittonin laukkuihin.
Luvassa olevat palkkinnot sopivat niin miehille kuin naisille. Pääset lisäksi hyödyntämään mahtavia ilmaiskierrospaketteja ja rahasaaliita tulevan viikon aikana! Palkintoja ei tarvitse kauaa enää kuolata, sillä ne ovat pian sinun säkissäsi kunhat otat juokset Gutsin tahdissa.
section4

Mitä saalis oikein sisältää?

  1. Aikavälillä 12.4 – 26.4 on saatavilla huikeita palkintoja mm ilmaiskierroksia, jotka hyvitetään ilman kierrätysvaatimuksia.
  2. Voit osallistua Wild Chase- kierrätyskilpailuun samalla aikavälillä kilpaillaksesi viidestä parhaan paikasta ja voittaaksesi niin miehille kuin naisillekin sopivia huippu tuotepalkintoja.
  3. Nauti täysin siemauksin vauhdin huuruisesta Quickspin-huippupelistä ja nauti– tämä on yksi meidänkin suosikkipeleistämme!

section

ASKEL 1
Pelaat nyt Wild Chase -peliä aikavälillä 12.4 – 26.4 ja lunastat ilmaiskierroksesi seuraavana päivänä klo 12:00.

ASKEL 2
Saat 5 pistettä sijoituslistaan jokaista pelissä kierrättämääsi20€ kohden. Saat yhden pisteen myös jokaista talletettua 10€ kohden.

ASKEL 3
Pistemääräsi ja sijoituksesi voit katsoa päivittäin
klo 12:30 UTC jälkeen.

ASKEL 4
Voittajat julkaistaan 27.4. Varmista, että olet heidän joukossa!

Tulevat kilpailutarjoukset

Taulukko alla kertoo miten päivittäiset ilmaiskierrospalkinnot ja tuotepalkinnot viidelle parhaalle muodostuvat:

Talletus € Kierrätä € saat ilmaiskierroksia
10 100 10
20 200 20
40 400 40
50 500 50
100 1250 50 panostasolla 2
200 2500 50 panostasolla 3

Esimerkiksi: talletat 20€ ja kierrätät 200€ pelissä Wild Chase tänään, niin saat 20 ilmaiskierrosta huomenna klo 12:00. Talletat 40€ ja kierrätät 400€ huomenna, niin saat heti seuraavana päivänä 40 ilmaiskierrosta – tai talleta 100€ ja kierrätä 1250€, niin kierrosmääräsi olisi 50 ilmaiskierrosta panostasolla 2. Tässä vain esimerkkejä miten ansaitset ilmaiskierroksia, valinta miten haluat toteuttaa nämä on täysin sinun!

Wild chase- kierrätyskilpailu:

Kierrättäminen kannattaa ainakin jos uskoo vihreiden vaalilupauksia. Gutsilla kierrätetään kunnolla ja siitä oikein palkitaan ja järjestetään kierrätyskilpailu. Parhaiten sijoittuvat nauttivat megapalkinnoista.
Wild chase pelin kierrätyskilpailu:
Sijoitus = Palkinto
1 – Macbook Air (miehelle) tai Louis Vuitton -laukku (naiselle)
2 – Apple Watch -kello (sopivia värejä sekä miehelle että naiselle)
3 – IPad Air 2 (miehelle) tai 2 luksuslahjakorttia kylpylään (naiselle)
4 – 300€ lahjakortti (miehelle tai naiselle)
5 – 100€ lahjakortti (miehelle tai naiselle)

Huomio! Ilmaiskierrokset hyvitetään Gutsilla aina ilman kierrätysvaatimuksia. Voitat siis oikeaa rahaa!

Pelaa Wild Chase -peliä 12.4 – 26.4 ja ansaitset 5 pistettä jokaista kierrättämääsi 20€ kohden. Jokaisesta tällä aikavälillä Gutsille tallettamastasi 10 euroa kohti saat vielä plussana yhden pisteen. Guts ei paljon välitä voititko rahat ilmaiskierroksilla, bonusrahalla vai oikealla rahalla. Kierrätysta ovat nuo kaikki ja ne lasketaan mukaan tässä pelissä.

wild chase

Säännöt ja ehdot
Päivittäiset ilmaiskierrokset hyvitetään joka päivä klo 12:00 ja ne tulee käyttää 48 tunnin sisällä tai ne vanhenevat.

voita matka mm kisoihin

Matka MM-kisohin!

Suomen leijonat eli jääkiekkosankarit pelaavat tänä keväänä Pietarissa ja siksi lähetämme ehkäpä juuri sinut ja valitsemasi kaveri lätkän MM-kisoihin Pietariin kannustamaan omia Leijonia! Kun talletat vähintään 20€ välillä lauantaina 9.4. klo 9:00 – sunnuntaina 17.4. klo 23:59 voit voittaa kuuden päivän lätkämatsiloman. Reissu tehdään 13.toukokuuta.-18.toukokuuta, jolloin Leijonat saavat vastaansa Kanadan, Ranskan ja Slovakian. Matkapakettiin sisältyyjunaliput Helsingistä Pietariin ja takaisin, hotellimajoitus kahdelle ja matsiliput kaikkiin kolmeen Suomen peleihin.
Ehdot:
Kisa-aika: 9.4. 9:00 – 17.4. 23:59.
Minimitalletus 20€. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, joten päivitäthän yhteystietosi ajantasalle siellä.
Voittaja arvotaan maanantaina 18.4.
Nähdään kisastadionilla!

Tästä palkintojahtiin!


Voittajat.eu