Champions 7 -kilpailu jatkuu


nordicbet_small

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu jälleen tiistaina ja keskiviikkona, kun viikon mittainen maaottelutauko on vihdoin takana. Tämä tietää myös NordicBetin huippusuositun Champions 7 -kilpailun jatkumista, jossa on jaossa tällä viikolla 2000€ jackpot.

Tämän viikon herkkupaloina ovat mm. Barcelona – AS Roma ja Juventus – Manchester City, joissa pelataan jo käytännössä lohkovoitoista. Tulessa ovat luonnollisesti myös kaikki muut huippujoukkueet, kuten Bayern Munchen, Manchester United ja Real Madrid. Pelattavaa ja jännitettävää riittää siis yllin kyllin tälläkin peliviikolla.

Mikä on Champions 7?

Champions 7 -kilpailun ideana on veikata Mestarien liigan otteluiden tuloksia. Kullakin kilpailukierroksella on seitsemän kohdetta, joiden veikkauskohteena on 1X2 -tulos. Veikkaamalla jokaisen ottelun tuloksen oikein, pelaaja voittaa itselleen muhkean jackpotin. Jackpotille ei ole asetettu ylärajaa, vaan se kasvaa viikoittain, mikäli täysin oikeaa vastausta ei löydy. Viime kierroksella yksi onnekas pelaaja voitti itselleen 8000€ potin, jonka johdosta tämän viikon potti on 2000€.

Kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista. Jackpotin voittaakseen pelaajan tulee olla kuitenkin lyönyt vähintään 7 vetoa viimeisen 7 päivän aikana. Mikäli täysin oikein vastanneita pelaajia on useampi, jackpot laitetaan jakoon oikein vastanneiden kesken.

Myös 6 oikein veikanneet pelaajat palkitaan joka viikko, eri palkintoluokkien mukaisesti. Jackpot-kilpailuun osallistuneet pelaajat saavat 6 oikein tuloksella 20€ bonusrahaa pelitililleen, joten et jää tästä kilpailusta tyhjin käsin, vaikka jackpot livahtaisikin täpärästi käsistäsi!

Champions 7 -kilpailuun voit osallistua jokaisella Mestarien liigan otteluviikolla NordicBetin kampanjasivulla, josta näet viikkokierrosten kilpailuottelut. Kilpailu järjestetään jokaisella Mestarien liigan pelikierroksella tiistaina ja keskiviikkona. Jokaisena peliviikkona on siis jaossa peräti kaksi muhkeaa jackpottia!

Osallistu kilpailuun ->


Joni