Black Fridayn kohennetut kertoimet


Unibet

Black Friday on yksi maailman kuuluisimmista tarjouskampanjoista. Alunperin päivä on lähtöisin Yhdysvalloista, mutta viimeisten vuosien aikana yritysten tarjousjuhla on saapunut myös Eurooppaan entistä vahvemmin. Vedonlyöntiyhtiöitä ei ole aiemmin tunnettu Black Fridayn sanansaattajina, mutta Unibet on lähtenyt tänä vuonna väkevästi mukaan Black Fridayn tarjouskilpailuun!

Unibet tarjoaa viikonlopun huippufutisotteluihin huimasti kohennetut kertoimet, joita korkeampia ei ole yhdelläkään muulla vedonlyöntitoimistolla tämän viikonlopun aikana. Alla näkyvien tummennettujen joukkueiden kertoimia on kohennettu huomattavalla tavalla.

Valioliiga

Man City vs Southampton 2.10
Leicester City vs Man Utd 3.00
Tottenham vs Chelsea 3.90
Norwich vs Arsenal 2.10
Liverpool vs Swansea 2.00

La Liga

Barcelona vs Real Sociedad 1.35
Atletico Madrid vs Espanyol 1.60
Eibar vs Real Madrid 1.80

Bundesliiga

Bayern München vs Hertha Berlin 1.35

Serie A

Palermo vs Juventus 2.15

Eredivisie

Zwolle vs Ajax 2.50

Jupiler Pro League

Mechelen vs Club Brugge 2.35

Silmiin pistävimmät kertoimet ovat esimerkiksi Manchester Unitedin ja Arsenalin maukkaat kertoimet. Bayern Munchenin kotikerroin 1,35 on myös Bayernin kotivire huomioiden hyvä. Bayern on voittanut kauden kaikki kotiottelunsa tyrmäävällä maalierolla, joten olisiko nyt aika hyödyntää Bayernin poikkeuksellisen korkea kotikerroin?

Unibet tarjoaa myös koko kauden ajan 90+ lisäaikavakuutuksen, joka on tällä kaudella käytössä kovempana kuin koskaan. Saat panoksen hyvityksen, mikäli Valioliigan, Mestarien liigan tai La Ligan otteluissa nähdään lisäaikaosuma. Jalkapallon lisäajat voivat pilata varmalta näyttäneen voiton viimeisillä sekunneilla, mutta nyt saat panoksesi tietyistä vedoista takaisin aina, kun ottelussa nähdään lisäaikaosuma!

Lunasta tarjoukset


Joni