Betsson 6 -kilpailussa jaossa jälleen miljoona euroa!


betsson

Jättisuosittu Englannin Valioliiga pyörii jo täysillä kierroksilla, ja viikonloppuna nähdään jälleen tukku huippuotteluita. Betsson 6 -kilpailu jatkuu myös tällä viikolla, ja potissa on jälleen uskomaton miljoonan euron potti!

Mistä on oikein kyse?

Oletko todellinen Valioliigatietäjä? Osaatko ennakoida otteluiden lopputuloksia mielestäsi hyvin? Nyt voit osoittaa kykysi Betssonin huippujännittävässä kilpailussa! Tehtävänäsi on veikata oikein kuuden Valioliigaottelun lopputulos.

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, mikäli olet lyönyt edellisen viikon aikana vähintään 10 eurolla vetoa Betssonin sivuilla.

Viikon ottelut:

1. Aston Villa vs Sunderland – Tulosveikkaus 1-1

Sarjan häntäpäähän ennakoidut Aston Villa ja Sunderland tappelevat sarjapisteistä. Ennakoitavissa on vähämaalinen ja tiukka kamppailu, jossa tasapelitulos ei yllättäisi.

2. Bournemouth vs Leicester – Tulosveikkaus 1-2

Sarjanousija Bournemouth isännöi huippuvireistä Leicester Cityä, joka ei ole hävinnyt edelliseen seitsemään Valioliigaotteluun. Tämäkin ottelu vaikuttaa hyvin tasaväkiseltä, mutta Leicesterin itseluottamustaso on huippulukemissaan. Ennakoimme niukkaa vierasvoittoa.

3. Chelsea vs Crystal Palace – Tulosveikkaus 2-1

Vaisusti kautensa avannut hallitseva mestari Chelsea hakee kauden toista voittoaan Crystal Palacen kustannuksella. Helpolla pistepotti ei irtoa, sillä Palace on laadukas ryhmä. Chelsean puolustus on vuotanut pahasti, ja paikallisvastustaja Palace pystynee iskemään vähintään yhden osuman Chelsean verkkoon. Luotamme kuitenkin kotivoittoon tässä kohteessa.

4. Liverpool vs West Ham – Tulosveikkaus 2-0

West Ham avasi kautensa 2-0 vierasvoitolla Arsenalista, mutta kärsi sen jälkeen tappiot Leicesterille ja Bournemouthille. Liverpool on avannut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, päästämättä näissä otteluissa maaliakaan. Kotijoukkue on ottelun selkeä voittajasuosikki.

5. Manchester City vs Watford – Tulosveikkaus 4-0

Vakuuttavasti sarjakauden avannut Manchester City haluaa jatkaa voittoputkeaan sarjanousija Watfordin kustannuksella. Ennakoimme todella runsasmaalista ottelua, sillä Cityn hyökkäyspeli toimii kuin unelma tällä hetkellä.

6. Stoke vs WBA – Tulosveikkaus 1-0

Stoke ja WBA hakevat kauden avausvoittojaan. Stoke on vahvistunut jälleen kesän aikana, ja se sijoittui viime kaudella yhdeksänneksi. WBA:n otteet ovat olleet heikkoja, mutta tästä kamppailusta voidaan odottaa todella vähämaalista ja tasaista. Arvioimme niukan kotivoiton tähän otteluun.

Osallistu kilpailuun ja taistele 1 000 000 euron potista!

 


Joni