Betsafelta 5e ilmaisveto


Käsipallon Euroopan mestaruuskilpailut alkavat tänä viikonloppuna ja Betsafe antaa pelaajilleen mahtavan startin turnaukseen.

Pelaa yhdistelmäveto (vähintään tupla, vähintään yhteiskertoimilla 1,5) Käsipallon Euroopan mestaruuskilpailuun täsmälleen 5 eurolla, niin saat 5 € ilmaisen vedon tiistaina.

Veto on voimassa vain peleihin, jotka pelataan ensimmäisellä ryhmä-vaiheen kierroksella (pelit jotka pelataan 15. – 16. tammikuuta).

Ilmainen vetosi lisätään automaattisesti tilillesi tiistaina (17.1.2012) klo 16.00 CET.

Toimi näin:

1. Pelaa täsmälleen 5 € yhdistelmäveto (vähintään tupla vähintään, yhteiskertoimilla 1,5) Käsipallon Euroopan mestaruuskilpailujen peleihin, jotka pelataan 15.1. – 16.1. (1X2,yli/alle, jne.)

2. Voitat tai häviät vetosi, annamme sinulle joka tapauksessa tiistaina 5 € ilmaisen vedon, jonka voit pelata Urheiluvedonlyönnissämme.

Yhdistele ja lisää niin monta ottelua kuin haluat, kunhan kupongissasi on vähintään kaksi ottelua Käsipallon Euroopan mestaruuskilpailuista.

Huom: Panoksen täytyy olla täsmälleen 5 €, jotta se hyväksytään tähän kampanjaan. (Muita panoksia ei hyväksytä).


Uusille pelaajille on tarjolla loistava vedonlyöntibonus 100% 100e asti, lue ohjeet bonuksen saamiseen Betsafen sivuilta.


Voittajat.eu