Action Betting mestaruuskilpailu käynnistyy


Unibet

Action Bettingin mestaruuskisat ovat täällä! Tenniksen ATP-finaalit ovat käynnissä Lontoossa, jonka kunniaksi Unibetin järjestämä kilpailu näkee päivänvalonsa. Osallistumalla kampanjaan, voit voittaa jopa 500€ ilmaisbonusta sekä 50€ riskittömän vedon. Osallistu kampanjaan ja voita osuutesi muhkeasta 1000€ voittopotista!

Mikä ihmeen Action Betting?

Unibet on lanseerannut uniikin Action Betting -valikoimansa. Kyseessä on uusi dynaaminen ja nopeatempoinen tapa betsata live-vedonlyöntiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja voi lyödä entistä monipuolisemmin vetoa ottelun nopeasti vaihtuvista tilanteista.

Action Betting on erityisen vahvasti käytössä tenniksessä, jossa on mahdollista veikata jopa yksittäisen pisteen voittajaa. Action Bettingin avulla pelaaja voi veikata syöttövuoron voittajaa vielä 40-30 tilanteessa, joten kyseessä on toden totta todella uniikki dynaamisen vedonlyönnin järjestelmä.

Miten osallistun kilpailuun?

Tenniskauden huipentava ATP-finals on käynnissä Lontoossa, ja nyt on aika tutustua Unibetin Action Betting -muotoon! Rekisteröitymällä kilpailuun, voit voittaa osan muhkeasta voittopotista. Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee lyödä vähintään yksi 5€ veto tenniksen Live-vedonlyönnissä 15.-23.11.2015 klo 00:59 välisenä aikana.

Sijoitukset määrittyvät voitettujen vetojen määrän mukaan. Voittaaksesi sinun tulee voittaa mahdollisimman monella Live-vedolla peräjälkeen. Parhaan Action Betting -voittoputken saavuttava pelaaja voittaa itselleen 500€ bonusrahaa sekä 50€ ilmaisvedon.

Muut kymmenen parhaan joukkoon sijoittuvat kilpailijat saavat oman osuutensa jäljelle jääneestä 500€ potista. Lisäksi Top 10-sijoituksiin yltäneet pelaajat saavat itselleen 50€ riskittömän vedon.

Vain Action Bettingin kautta lyödyt vedot ovat mukana tässä kampanjassa, joten muista käyttää hyödyksesi uutta ja innovatiivista tapaa pelata Live-vedonlyöntiä.

Uusille asiakkaille Unibet tarjoaa Suomen parhaan vedonlyöntibonuksen. Saat talletuksen tuplauksen 100€ asti sekä 10€ riskittömän mobiilivedon. Bonuksen kierrätysvaatimus on ainoastaan 4 kertaa, joka on tällä hetkellä Suomen paras vedonlyöntibonus!

Osallistu kilpailuun ->


Joni