10€ riskitön veto Mestarien liigaan


comeon

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut jatkuvat tänään. Eilisellä kierroksella nähtiin jo muutamia yllätyksiä, kun mm. Manchesterin seurat United ja City kärsivät tappiot.

Yllätysvoittoja voit nyt hakea 10 euron riskittömällä vedolla, jonka ComeOn tarjoaa ensimmäiselle ottelukierrokselle!

Tämän illan kierroksella Mestarien liigan kautensa avaavat mm. turnauksen ennakkosuosikit Bayern Munchen ja Barcelona. Onko Olympiakosista tai AS Romasta jysäyttämään tämän illan jymypaukku? Entä miten pärjää lontoolaisjoukkue Arsenal hankalassa vierasottelussa Dinamo Zagrebia vastaan?

ComeOnin tarjoama riskitön veto on mainio paikka kokeilla hivenen tuottoisampaa kohdetta, sillä vedon hävitessä saat panoksen takaisin pelitilillesi. Voittaessasi taas nappaat maukkaalla ylikertoimella mukavan voittopotin!

Miten saan 10€ ilmaisvedon?

  • Saat ilmaisvedon osallistumalla ComeOnin -kampanjat sivulla
  • Aseta tämän jälkeen yksittäinen 10€ veto keskiviikon 16.9 Mestarien liigan otteluun
  • Vedon minimikerroin on 1,75
  • Mikäli vetosi ei ole voitollinen, saat panoksen takaisin pelitilillesi bonusrahana

Mikäli et ole vielä ComeOnin asiakas, niin nyt on mainio aika liittyä huippusuositulle sivustolle. Saat 10€ talletuksella peräti 50€ pelirahaa, tai vaihtoehtoisesti 200% talletusbonuksen!

ComeOn tarjoaa paljon kohteita suomalaisten suosikkilajeihin, joten etenkin jääkiekko ja jalkapallo ovat loistavasti edustettuina sivuston pelivalikoimassa. Kattavan urheiluvedonlyönnin lisäksi löydät sivustolta pokerin ja monipuolisen kasinopelivalikoiman.

Sivustolta löydät säännöllisesti tämänkaltaisia vedonlyöntitarjouksia, joiden avulla vedonlyöntisi helpottuu huomattavalla tavalla.

Nappaa 10€ ilmaisveto!


Joni