10€ riskitön veto EM-karsintoihin


betsson

Kansainväliset jalkapallosarjat ovat tämän viikon maajoukkuetauolla, mutta maaottelut tarjoavat vedonlyönnin ystäville maukkaita pelikohteita läpi kuluvan viikon.

Suomi on jo menettänyt mahdollisuutensa ensi kesän EM-kisoihin, mutta Huuhkajat hakevat tulevista maaotteluista hyviä tuloksia. Torstaina vastassa on lohkojumbo Kreikka vieraskentällä, ja maanantaina Suomi isännöi Färsaaria Helsingin Olympiastadionilla.

Betsson lupaa jokaiselle asiakkaalleen 10€ riskittömän vedon mihin tahansa tulevaan EM-karsintaotteluun. Saat yhden riskittömän vedon 3. – 8. syyskuuta pelattaviin EM-karsintaotteluihin.

Riskittömän vedon voit lyödä ennen ottelua tai live-vetona. Mikäli vetosi ei voita, Betsson palauttaa panoksesi pelitilillesi! Voittava veto tulee kierrättää yhden kerran vedonlyönnissä, vähintään kertoimella 1,50.

Ennen vedon lyömistä muistat vain raksia vedon riskittömäksi vedonlyöntivalikosta, jolloin panoksesi palautetaan kierrätysvapaana, mikäli vetosi ei ole voitollinen.

Yllättääkö Suomi torstain ottelussa Kreikan? Entä miten käy maanantain ottelussa altavastaajaa Fäärsaaria vastaan? Betsaa riskittömästi Betssonin sivuilla!

Lunasta riskitön veto!

 


Joni